fbpx

Plaćanje

Naručene proizvode kupac može platiti kreditnom karticom, uplatom na račun ili pouzećem.

Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave.

PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA

Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem WSPay servisa za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners. Mogućnost plaćanja do 6 rata za Diners.

PLAĆANJE UPLATOM NA RAČUN

Na vašu e-mail adresu navedenu kod narudžbe, šalje se predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti iznos narudžbe.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja narudžbe.

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA

Kištra j.d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja.
WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima.
WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici