Opći uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja kod Kištra online prodaje igračaka i drugih proizvoda sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZZP) i Zakonom o obveznim odnosima (ZOO) te predstavljaju prethodnu obavijest u smislu Članka 43. ZZP.

Narudžbom proizvoda Kupac potvrđuje prihvaćanje uvjeta poslovanja i privolan je dati nam osnovne potrebne podatke potrebne za izvršavanje kupnje i dostave. Prihvaća da je upoznat s našom zaštitom podataka i pravilima privatnosti.

Kupac je svaka pravna i fizička osoba koja izvrši narudžbu i plaćanje na www.kistra.hr. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.

Prodavatelj je Kištra, vl. Viktoria Lea Vavra, Kneza Mislava 15, 10 000 Zagreb. OIB: 07991390412.

Naručivanje proizvoda moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Proizvodi se naručuju na web stranici www.kistra.hr, putem emaila, Facebooka ili Instagrama.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, kontaktirat će Kupca, te ga obavijestiti o mogućem terminu isporuke proizvoda kojih nema na skladištu dobavljača. Po dobivanju takve obavijesti od Prodavatelja, Kupac je e-mailom dužan obavijestiti Prodavatelja da li prihvaća novi rok isporuke narudžbe ili odustaje od narudžbe. Ukoliko je pak Kupac iznos narudžbe za proizvode kojih nema na skladištu dobavljača uplatio na poslovni račun Prodavatelja, Prodavatelj će mu odmah vratiti iznos vrijednosti proizvoda koje ne može isporučiti u slučaju da je Kupac odustao od narudžbe.

PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA

Kištra, vl. Viktoria Lea Vavra zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

SUDSKA NADLEŽNOST

Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih u svezi uvjeta korištenja materijala objavljenih na web stranicama tvrtke Kištra, vl. Viktoria Lea Vavra. Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je sud u Zagrebu.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici.