Zaštita podataka

Više informacija na Pravila privatnosti

Kištra j.d.o.o. se obavezuje pružati maksimalnu zaštitu Vaših osobnih podataka na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupci ma/korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza. Vaše osobne podatke upotrijebit ćemo u skladu s namjenom za koju ste nam ih povjerili. Kištra osobne podatke prikuplja, obrađuje i upotrebljava isključivo uz Vaše dopuštenje i sukladno zakonskim propisima.

Po pitanju privatnosti podataka i u skladu s općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), Kištra se obvezuje informirati kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito davati kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li oni ili ne da se njihovo ime ukloni s newsletter popisa pretplatnika ili s lista kupaca čiji se podaci koriste u marketinške svrhe odnosno za internu statističku obradu. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Kištra j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Naručivanje Vaše osobne podatke koristimo prilikom obrade i realizacije narudžbi i kod obrade plaćanja. Potrebne nam osobne podatke; ime, prezime, adresu, e-mail, broj mobitela dijelimo s partnerima dobavljačima, dostavnim službama, knjigovođama i koristimo u fiskalnoj blagajni. Navedeni su osobni podaci zaštićeni ugovorom kojeg imamo s trećim stranama i neće se upotrebljavati ni za koju drugu svrhu osim za izvršavanje dostave naručenih paketa. Ukoliko se ne slažete s ovim uvjetima kao i ostalim uvjetima kupovine molimo Vas da ne koristite Kištra internetsku trgovinu odnosno web shop.

Dodatno, uz vaše izričito dopuštenje prilikom obavljanja narudžbi putem našeg web shopa prikupljat ćemo iste podatke neophodne za izvršenje narudžbe (ime, prezime, adresu, e-mail, broj mobitela) u svrhu daljnje interne statističke obrade podataka.

Svi djelatnici Kištra j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Kištra j.d.o.o. ne koristi podatke kupaca za marketinške kampanje.

Naš newsletter

Kada se predbilježite na Kištra newsletter, dajete nam dopuštenje da Vas isključivo putem elektroničke pošte kontaktiramo u marketinške svrhe odnosno obavijestimo o novitetima, vijestima, savjetima, popustima i nagradnim igrama. Suglasnost koju ste nam dali možete u svakom trenutku opozvati na email info@kistra.hr ili se odjaviti s newslettera klikom na za to predviđen link na dnu newsletter maila.

User Generated Content

Kategorija user generated content (UGC) odnosi se na sadržaj generiran od strane kupca. Drugim riječima radi se o bilo kojem sadržaju koji je za poduzeće kreirao kupac bilo u svrhu pohvale, promocije i sl. Za svaki slučaj korištenja sadržaja generiranog od strane kupca, isti će biti unaprijed pitani slažu li se s objavom i korištenjem njihovih osobnih podataka bilo koje vrste koji će biti dani ili opisani u danom sadržaju. Naglašavamo da bez izričitog pristanka kupca nećemo i ne možemo objavljivati niti jedan user generated sadržaj na svojim društvenim mreža ma ili web stranici. Za ovakve su slučajeve kreirane posebne privole, koje ujedno znače potvrdu kupcima da su pristali dati nam određene osobne podatke i svoj sadržaj na korištenje.

Izmjena, brisanje i pristup osobnim podacima

Za sve podatke za koje ste nam u bilo kojem trenutku u gore opisanim slučajevima dali suglasnost da ih smijemo koristiti u nadevene svrhe, možete u bilo kojem trenutku zatražiti izmjenu, brisanje i uvid. Sve što trebate učiniti je kontaktirati nas upitom na info@kistra.hr i navesti nam daljnje naputke kako da postupimo s vašim podacima.

WSPay

Kištra j.d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSpay - Web Secure Payment Gateway

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici